Hoe 'Huis Tabor' bereiken?

Ingang Huis Taboringang

De ingang van het huis ligt aan de achterkant van het gebouw. Hiervoor dient u de Patersdreef in te rijden tot op de parking. Op de (stads)parking (=Minderbroederplein) gaat u links en opnieuw links. Recht voor u kan u de privé-parking van Huis Tabor zien. Daar is de ingang.

Adres

Kortrijkstraat 17
8700 Tielt
(GPS-gebruikers: 'Patersdreef' ingeven)

Kaart

kaartHuisTabor

Wegbeschrijving

Met de wagen:
Komende uit richting Brugge/Kortrijk via E403-A17:
Neem afrit 8 van de E403-A17 en volg de N37 richting Tielt. Aan de eerste verkeerslichten in Tielt draait u rechtsaf (Egemsesteenweg die overgaat in de Deken Darraslaan). Net voor de lichten aan de O.L.Vr. Kerk neemt u de schuine straat, dit is de Kortrijkstraat. Bijna aan het einde links (na apotheek) is de Patersdreef. Vóór u ziet u de kerk. U hebt uw bestemming bereikt.

Komende uit richting Diksmuide, Koolskamp, Lichtervelde:
Volg de N35 richting Pittem. Nadat u het centrum van Koolskamp voorbij bent, draait u bij het eerst volgende grote kruispunt rechtsaf richting N50. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf en volgt u de N37 richting Tielt. Na een 5-tal kilometer draait u bij de eerste verkeerslichten in Tielt rechtsaf (Egemsesteenweg die overgaat in de Deken Darraslaan). Net voor de lichten aan de O.L.Vr. Kerk neemt u de schuine straat, dit is de Kortrijkstraat. Bijna aan het einde links (na apotheek) is de Patersdreef. Vóór u ziet u de kerk. U hebt uw bestemming bereikt.

De GPS – kunt u best instellen op PATERSDREEF – opgelet CENTRUM niet volgen want vanuit die richting is er GEEN MOGELIJKHEID OM DE KORTRIJKSTRAAT IN TE RIJDEN (eenrichtingsverkeer) – De Deken Darraslaan, gaat over in de Sint Michielsstraat, u volgt de baan en vóór de lichten aan de O.L.Vr. Kerk neemt u de schuine straat, dit is de Kortrijkstraat. U rijdt tot bijna aan het einde van de Kortrijkstraat en aan de apotheek, gaat u naar links, dat is de Patersdreef. Vóór u ziet u de kerk van Huis Tabor. U hebt uw bestemming bereikt.

Met de bus:station

Op een 50-tal meter van het dienstencentrum bevindt zich de bushalte “Dekenij”. 
Voor sommige terugritten dient u de bus te nemen aan bushalte aan de Markt. 

Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be of bel 070/ 220 200

Met de trein:
Het station van Tielt ligt op 15 minuten wandelafstand  van Huis Tabor. U kunt de afstand te voet of met de bus afleggen.
Hiernaast ziet u welk traject u moet wandelen. 

Zie www.nmbs.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling van de treinen.

 

Parkeren

Via de Patersdreef komt u op de stadparking (Minderbroedersplein). Daar is er ruime parkeergelegenheid.